admin bejegyzései

Viharkárok – 2021.08.15.

Vasárnap este a vihar áthaladását követően kaptunk riasztást a Budakeszi és Páty közötti útra, ahonnan fakidőlést jelentettek.Az út Pátyhoz közelebb eső részén a vihar egy 500 méteres szakaszon jelentős pusztítást végzett, az út melletti fákról több ág is az útra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Zöldhulladék kigyulladt – 2021.08.15.

Vasárnap este a József Attila utcából kértek segítséget, mert egy komposztáló edény és környezete kigyulladt. A helyszínre mindkét tűzoltóautónkkal elindultunk, valamint a második kerületi hivatásos tűzoltók is vonultak még.Szerencsére a kiérkezésünk előtt a szomszédok a kerti slagjukkal a tűz oltását … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Lehasadt faág – 2021.08.07.

Szombat délelőtt az Erdő utcába kaptunk riasztást egy veszélyesen logó faághoz, melyet végül a harmadik kerületi tűzoltók létraszerének segítségével lehetett eltávolítani.A beavatkozás idején teljes útzár volt.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Káresetek Budakeszin – 2021.07.29.

Csütörtökön eddig két esethez kellett kivonuljunk.Délelőtt tíz óra után a Törökőr utcában egy fá ágai hozzáértek a középfeszültségű villamos hálózat szigetelés nélküli vezetékeihez és időnként lángolást tapasztaltak a lakók. A helyszínen már tűz nem volt, így az esemény felszámolását az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Faág lehasadt – 2021.07.15.

Csütörtök hajnali négy óra körül leszakadt egy nagyméretű faág az Erdő utcában és teljes útzárat okozott. Az ág magával rántotta az egyik ház elektromos bekötését és több távközlési kábelt is. Az akadályt a második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt szüntettük meg.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Faág lehasadt – 2021.06.23.

Szerda hajnalban fél négy előtt kaptunk riasztást, mely szerint a Munkácsy Mihály utcában egy hatalmas faág lehasadt. A helyszínen kiderült, hogy a bejelentő nem túlzott, egy körülbelül 15 méteres ág szakadt le és zárta el az utcát. Szerencsére személyi sérülés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Avartűz és téves jelzés – 2021.06.10.

Csütörtökön két riasztás is érkezett.Délután a Telki felé vezető út mellett egy négyzetméteren égett az aljnövényzet. Szerencsére az arra járok megálltak a tűz láttán és a náluk lévő ásványvízzel a tüzet a kiérkezésünk előtt eloltották, így a tűz nem tudott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Autó közvilágítási oszlopot döntött – 2021.06.04.

Péntek este kilenc óra után kaptuk a riasztást a Domb utcába. A helyszínen egy személygépjármű egy út menti közvilágítási oszlopnak ütközött. Az oszlop az ütközés következtében kidőlt és forgalmi akadályt képzett.A kiérkezésünket követően a helyszínt biztosítottuk és az autó áramtalanítását … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Fának csapódott autó – 2021.04.24.

Szombat este éjfél előtt kaptunk riasztást egy balesethez a Vadasparkhoz vezető útra.A helyszínre négy fővel vonultunk és érkezésünkkor kisebb káosz fogadott, mert legalább hat külföldi állampolgárságú személy volt a jármű körül, de senki sem vállalta fel a jármű vezetésének szerepét. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Gázömlés – 2021.04.15.

Csütörtök délután a Kossuth közben, útépítési munkák során egy munkagép gázvezetéket szakított és a földgáz a szabadba ömlött. A helyszínre érve a környező házak kiürítését és védősugár szerelését megkezdtük. A helyszínre érkező második kerületi hivatásos tűzoltók végül, tagjaink közreműködésével a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!