admin bejegyzései

Több épület égett – 2022.04.21.

Csütörtök délután negyed öt után pár perccel futott be egyesületünkhöz az első segélykérő hívás. A bejelentő jelezte, hogy sűrű fekete füstöt lát felszállni Budakeszi felső része felől. A hivás közben pedig a Katasztrófavédelem műveletirányításától meg is érkezett a SMS riasztás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Autó oszlopot döntött – 2022.04.15.

Péntek délután a Budaörsi út végén, a lámpás csomópontban egy személygépkocsi közvilágítási oszlopot dötött.A helyszínre a Budakeszi Városi Polgárőrséggel és a második kerületi hivatásos tűzoltókkal vonultunk ki.Személyi sérülés nem történt, és sem az oszlop sem, pedig az autó nem okozott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Ajtótok égett – 2022.04.01.

Az éjszaka folyamán az Erkel utcából kértek segítséget, mert kigyulladt egy felújítás alatt álló házban az egyik ajtótok.A helyszínre érve a ház áramtalanításáról meggyőződtünk, majd egy vízsugarat szereltünk.Az időközben kiérkező második kerületi hivatásos tűzoltókkal az ajtótokot eloltottuk.Az egész ház füsttel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Avartűz – 2022.03.29.

Ismeretlen tettes gyújtott tüzet kedden este a Madár köz végénél az erdőben, annak ellenére, hogy a régóta tartó csapadékmentes időjárás és a tavaszi szárazság miatt tűzgyújtási tilalom van érvényben.A tüzet szerencsére a közelben lakók észrevették és időben cselekedtek, több vödör … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Baleset – 2022.03.23.

Szerda este a Rendőrség kérte a segítségünket a Nagy Sándor József utcába, ahol parkoló autónak ütközött egy másik autó. A második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt vonultuk ki és közösen, kézi erővel a vétkes autót az úttestről eltávolítottuk.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Személykeresés – 2022.03.21.

Vasárnap éjszaka a Rendőrség egy eltűnt személyt keresett a Korányi Kórház területén és nem sokkal éjfél előtt a Katasztrófavédelem segítségét kérték a keresésében. A helyszínen az első és második kerületi hivatásos tűzoltók gyalogosan, kézi hőkamerákkal és személykereső kutyákkal vizsgálták át … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Baleset – 2022.03.02.

Szerda délután a Telki felé vezető úton egy autó az útról lefutott és az út menti cserjésben állt meg. A helyszínre a második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt vonultuk és áramtalanítottuk a teljesen elektromos járművet.Szerencsére az autóban utazóknak az ijedségen kívül … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Faág lehasadt – 2022.02.04.

Délután a Fő utcára kaptunk riasztást, ahol egy lehasadt ágat távolítottunk el, ami a gyalogosforgalmat veszélyeztette.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Kisteherautó felborult – 2022.02.02.

Szerda hajnalban a Pátyra vezető úton egy kisteherautó a havas úton megcsúszott és árokba borult. Szerencsére személyi sérülés nem történt.A helyszínre a második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt vonultuk ki és a forgalmi akadályt reggel 6 óra előtt megszüntettük.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Szélvihar – 2022.01.30.

A vasárnapi szélvihar egyesületünknek is sok munkát adott.Délután először a Háris utcából kaptunk jelzést, ahol egy nagyméretű fenyőfa az úton keresztbedőlt és ennek következtében két beton villanyoszlopot kidöntött.A kidőlt fát eltávolítottuk és kértük az elektromos szolgáltató értesítését, akik intézkedtek az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!