admin bejegyzései

Két autó ütközött – 2023.03.16.

Csütörtök délután két autó ütközött a Makkosi út elején. Az egyik autóban egy személy könnyebben megsérült, őt a Mentőszolgálat munkatársai ellátták és a helyszínen maradhatott. Mindkét jármű áramtalanítását elvégeztük. A helyszínelést követően a forgalmi akadály megszüntetéséről a Rendőrség intézkedett.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Bádoglemez lógott – 2023.03.15.

Szerda délelőtt a Kossuth Lajos utca kaptunk riasztást, mert egy használaton kívüli épületről egy bádoglemez a járda felett veszélyesen lógott.A veszélyt a második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt megszüntettük.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Szélvihar – 2023.03.11.

A szombati szélvihar több helyen okozott károkat Budakeszin is.Egyesületünk 9 önkéntes tűzoltója és a kilencedik kerületi hivatásos tűzoltók egy egysége párhuzamosan járták a káreseteket. Kora délutánig hat esetben volt szükség tűzoltói beavatkozásra Budakeszin.Az Erdő utcában két helyen is gépjárműre dőlt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Gyakorlat – 2023.02.18.

Szombat délelőtti gyakorlat a budakeszi önkéntes tűzoltóknál. A mai napon a földalatti és földfeletti tűzcsapok, és sugarak szerelését gyakoroltuk.Valamint nagy örömünkre ismét két új érdeklődőt fogadhattunk és mutathattuk be nekik a tevékenységünket.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Háztűz – 2023.02.08.

Szerda este tíz óra előtt nem sokkal kigyulladt egy faszerkezetű ház fal- és tetőszerkezete a Gida utcában. Szerencsére a lakók kiérkezésünk előtt a lánggal égést meg tudták szüntetni, de a szerkezetben beizzások voltak. A helyszínre 6 fővel vonultunk és a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Szélvihar – 2023.02.04.

A szombati szélvihar Budakeszit sem kímélte. Reggel óta 6 káresetnél kellett beavakozzanak önkénteseink a hivatásos tűzoltókkal karöltve.Többek között a Posta mögött hasadt le egy faág, ami a szervízút forgalmát elzárta. Ezt a fát a hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eltávolítottuk.Ezt követően … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Autó felborult – 2023.02.03.

Péntek délután nem sokkal dél után a Páty felé vezető főúton egy elektromos hajtású személygépkocsi a havas úton felborult. A helyszínre 4 fővel vonultunk és a még kiérkező második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt az autót áramtalanítottuk. Az autó vezetőjét a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Budakeszi ÖTE 2022 videóval

2022-ben ismét 86 alkalommal indultunk el segíteni. Ez azt jelenti, hogy a vonulást igénylő káresetek szinte mindegyikénél jelen voltunk, átlagosan 4 önkéntes tűzoltóval, annak ellenére, hogy tagjaink szabadidejükben, önként vállalják Budakeszi és környéke tűzvédelmének erősítését. Mivel nem vagyunk önállóan beavatkozó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Kukák égtek – 2022.12.31.

Elhasznált, de még nem kihűlt tűzijátékdoboz miatt égett le két műanyag hulladéktároló edény a Tesco mögötti egyik telephelyen. A tüzet a második kerületi hivatásos tűzoltókkal rövid idő alatt eloltottuk.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Füstcső izzott – 2022.12.17.

Szombat délután a Rigli utcából kértek segítséget egy túlmelegedett kéményrendszer miatt.A helyszínen egy vörösen izzó füstcső fogadott, ezért az éghető anyagot a kályhából eltávolítottuk, és elkezdtük az épület szerkezeti elemeinek az átvizsgálását, melyet a második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt fejeztünk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!