admin bejegyzései

Frontális karambol – 2022.09.28.

Szerda délután a Budaörsi úton egy személyautó és egy kisbusz frontálisan ütközött. A helyszínre egy közelben tartózkodó szabadnapos mentős bajtársunk érkezett ki elsőként és kezdte meg az elsősegélynyújtást.Egyesületünk két további tagja a Mentőszolgálat budafoki egységével együtt érkezett ki. A helyszín … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Fa dőlt vezetékre – 2022.09.15.

Csütörtök délután a Gyöngyvirág utcában egy kiszáradt fa távközlési vezetékre dőlt, a forgalmat veszélyeztette. A fát a második kerületi hivatásos tűzoltókkal közösen eltávolítottuk.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Erdő aljnövényzete égett – 2022.08.10.

Szerda délután hat óra után a Kossuth Lajos utcából jelezték, hogy az erdőből, a Normafa felől erős füstöt látnak felszállni.A helyszínen drónos felderítést végeztünk és beazonosítottuk, hogy a tűz nagyjából a Csacsi-rét környékén lehet. A helyszínre még kivonuló második kerületi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Autó motortere égett – 2022.08.08.

Hétfő délelőtt a Művelődési Központ előtt kigyulladt egy személygépkocsi motortere. Kiérkezésünk előtt tettrekész járókelők a tűz továbbterjedését porral oltókkal szerencsére meg tudták akadályozni. Tűzoltóautónkról egy vízsugárral a motortér visszahűtését elvégeztük. A helyszínen a második kerületi hivatásos tűzoltók a járművet hőkamerával … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Aljnövényzet égett – 2022.08.05.

Péntek délután a Páty felé vezető út mellett kigyulladt az aljnövényzet és mintegy 100 négyzetméteren égett.A helyszínen a második kerületi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet rövid idő alatt körülhatárolták. Tűzoltóautónkról még egy vízsugarat szereltünk, így történt meg a tűz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Faág autókra dőlt – 2022.07.31.

Vasárnap reggel a Honvéd lakótelepen egy faág parkoló autóra dőlt, valamint a mellette álló járműben is károkat okozott. A rendőrségi adatfelvételezést követően az ágat eltávolítottuk.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Gyermek autóba záródott – 2022.07.28.

Csütörtök délután a Budaörsi útról kértek segítséget, mert egy kisgyermek autóba záródott. A szülő és a járőkelők egyből megpróbálták a gyermek kiszabadítását, valamint hívták a segélykérőt. Helyszínre érkezésünkkor a gyerek már hosszab ideje a tűző napon álló autóban volt, így … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Karambol – 2022.07.10.

Folyamatban voltak a repülőtér melletti tűz utómunkálatai, amikor ismét riasztást kaptunk. A Budakeszi és Telki közötti főúton két személygépkocsi ütközött. A balesethez a budavári hivatásos tűzoltók vonultak még ki, akikkel a helyszínt biztosítottuk, és a két fő könnyű sérültet a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Száraz fű égett – 2022.07.10.

Vasárnap kora délután a Farkashegyi repülőtér mellett mintegy tíz hektáron száraz fű és bozótos égett.Mivel az erős szélben a tűz gyorsan terjedt, az oltáshoz nagy erőkkel vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók, valamint a rózsadombi és egyesületünk önkéntes tűzoltói is a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Autó motortere égett – 2022.07.07.

Csütörtök délután tűz keletkezett egy autó motorterében a Budaörsi út elején.A kiérkezésünk előtt szerencsére többen megálltak segíteni és több porral oltóval a tüzet sikerült eloltaniuk.A kiérkező hivatásos tűzoltók a személyautót hőkamerával átvizsgálták, majd a forgalmi akadályt kézi erővel közösen megszüntettük.Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!