admin bejegyzései

Autó elakadt – 2019.12.07.

Szombaton hajnali egykor keresett meg minket telefonon egy sofőr, mert Makkosmárián az Erdőalja út közelében elakadtak az erdőben. A helyzet tisztázása érdekében két fővel kimentünk a helyszínre, ahol kiderült, hogy egy autó nyomait követve egy erdei ösvényre tévedtek és egy, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Lakásban füst – 2019.12.04.

Szerdán az Esze Tamás utcából kértek segítséget, ahol egy családi házban füstöt észleltek. A helyszínre a második kerületi hivatásos tűzoltókkal vonultunk ki. A helyszínen a családi ház emeletén sűrű füst volt, ezért a ház áramtalanítása és egy vízsugár szerelésre megtörtént, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Tűzeset – 2019.12.02.

Hétfőn délután egy óra után ismét jelzést kaptunk. A Fő utca egyik sorházából jelentettek eloltott tüzet. A helyszínre a második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt értünk ki. Ekkora már a tüzet a lakók teljesen eloltották. A helyszínt átvizsgáltuk, de további beavatkozásra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Kistehergépjármű felborult – 2019.12.02.

Hétfőn reggel hét óra előtt nem sokkal kaptunk riasztást, hogy a Budakeszi és Páty közötti úton baleset történt és forgalmi akadály van. A helyszínre a mentőszerünkkel vonultunk ki. Kiérkezésünkkor a rendőrök és a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói már kint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Ráfutásos baleset – 2019.11.29.

Péntek délután fél négykor kaptuk a jelzést, hogy baleset történt a Budakeszi és Budaörs közötti úton. A helyszínre elsőként értünk ki és miután biztosítottuk a helyszínt, megkezdtük a sérültek vizsgálatát és a gépjáművek áramtalanítását. A hivatásos tűzoltókkal közösen a kifolyt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Kukásautó elakadt – 2019.11.18.

Hétfőn délelőtt 11 óra után kaptuk a jelzést, hogy a Törökvész utcában egy kukásautó elakadt. A helyszínen egy burkolat nélküli utcában a jármű a padkáról lecsúszott, megsüllyedt és félő volt, hogy a kerítés felé tovább dől. A járművet azonban tűzoltó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Közlekedési baleset – 2019.10.27.

Vasárnap este a Fő utcába kaptunk riasztást, ahonnan balesetet jelentettek. A helyszínre elsőként érkeztünk ki, elvégeztük a helyszín biztosítását és megkezdtük a sérültek vizsgálatát. A kiérkező hivatásos tűzoltók egyik egészségügyi végzettségű tagja a sérülteket a Mentőszolgálat kiérkezéséig megvizsgálta, eközben a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Rajzpályázatra beérkezett alkotások

A Oltómanós rajzpályázatunkra rengeteg csodás alkotás érkezett. A jelentkezők közül a szerencsések részt vehettek a városban körbeszirénázó tűzoltóautó felvonuláson is, majd pedig minden érdeklődő az Oltómanók birodalmában próbálhatott ki sok érdekes tűzoltós játékot. Ezúton is köszönjünk minden kis Oltómanónak, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Otthagyott tűz – 2019.09.27.

Este újabb jelzést kaptunk, ezúttal az Akácfa utcába. A helyszínre ismét mindkét autónkkal kivonultunk. Az utcában, az egyik ház kertjében égettek és estére otthagyták a tüzet, amit nem oltottak el rendesen, így az parázslott, izzott. A helyszínen nem tartózkodott senki … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Aljnövényzet égett – 2019.10.20.

Vasárnap este tíz óra után kaptunk riasztást, mely szerint a Nagyszénászugban egy telken valami ég. A helyszínre három fővel vonultunk ki. A helyszínen kiderült, hogy az egyik saroktelken a nap folyamán tüzet raktak és nem oltották el megfelelően azt, ezért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!