admin bejegyzései

Személy árokba esett – 2024.03.23.

Szombat este a Csapás köz végénél egy személy a Budakeszi-árokba esett. Mivel az árok ezen a szakaszon 4m mély, és majdnem függőleges partfalakkal rendelkezik, ezért önerejéből nem tudott kimászni. A személyt létra segítségével rövid idő alatt kisegítettük és a Mentőszolgálatnak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Autó fának hajtott – 2024.03.20.

Szerda délelőtt a Telki felé vezető úton egy személyautó úttestről lehajtott és fának, valamint villanyoszlopnak ütközött. A helyszínre a második kerületi hivatásos tűzoltókkal vonultunk. A sofőrt kiérkezésünk előtt kisegítették az autóból. A helyszín biztosítását és az autó áramtalanítását végeztük. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Gyakorlat a templomban – 2024.03.16.

Szombat délelőtt a Budakeszi Református templomban tartottunk helyismereti gyakorlatot, mely során végigjártuk az épületet és sugárszerelési feladatokat is végeztünk.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Kukásautó mentése – 2024.02.23.

A nap folyamán az FKF Zrt. ismét a tűzoltók segítségét kérte az árokba borult kukásautó kiemeléséhez.A mentéshez -a kamionmentőn kívül- a tűzoltóság darujára és műszaki mentőszerére is szükség volt. A mentést a Pest vármegyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította.A beavatkozást 3 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Kukásautó árokba borult – 2024.02.23.

Péntek reggel egy kukásautó a Budakeszi és Budaörs közötti főúton árokba borult. Szerencsére személyi sérülés nem történt. A káresethez a második kerületi hivatásos tűzoltókkal vonultunk ki. A kukásautó áramtalanítását elvégeztük. A járművet kamionmentő fogja kiemelni az árokból.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Ismét gyakoroltunk – 2024.02.22.

Ezúttal magasban és füsttel telt helyiségbe gyakoroltuk a szerelési feladatokat.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Személy beszorult – 2024.02.04.

Vasárnap hajnali 3 óra előtt nem sokkal kaptunk riasztást a Táncsics Mihály utcába, mert egy személy támfal és fa közé szorult.A személy lába megsérült, a kiemeléséhez a második kerületi hivatásos tűzoltókkal a fát el kellett távolítanunk. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Födémgerenda izzott – 2024.01.25.

Csütörtökön hajnalban a Pátyi út elején lévő családi házból kértek segítséget. A helyszínen a kémény melletti fagerendák beizzottak, égtek. A tűz eloltásához a második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt kb. két négyzetméteren a födémszerkezetet megbontottuk, és puttonyfecskendők segítségével az izzó részeket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Autótűz – 2024.01.19.

Teljes terjedelmében égett egy elektromos autó péntek este a Fő utca és a Széchenyi utca találkozásánál. A helyszínre érve a gépjármű ékelését követően a közeli tűzcsapról egy vízsugarat szereltünk. A kiérkező második kerületi hivatásos tűzoltók egy további habsugarat szereltek és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Tűzesetek – 2024.01.16.

Kedd délután egymás után két helyre kellett kivonulnunk a második kerületi hivatásos tűzoltókkal közösen. Az első esetben a Budaörs felé vezető út mellett gyújtottak akkora tüzet, hogy rövid idő alatt több bejelentést is kaptunk róla. A helyszínre két autóval indultak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!