admin bejegyzései

Fa vezetékre dőlt – 2023.11.22.

Szerda délután a Domb utcában egy vezetékre dőlt, a forgalomra veszélyt jelentő fát távolítottunk el a második kerületi hivatásos tűzoltókkal.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Együttműködés – 2023.11.21.

Egyesületünk munkája nem csak tűzoltási és műszaki mentési feladatból áll, sokszor első kiérkezőként az esetleges sérültek ellátását mi kezdjük meg elsőként!Ehhez naprakész gyakorlattal, ismeretekkel , eszközökkel és anyagokkal kell rendelkezzünk.Egyesületünk együttműködést kötött a Budakeszi Egészségügyi Központtal mind oktatási, mind szakmai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Vezeték leszakadt – 2023.11.15.

Szerda délelőtt az erős szél miatt egy kidőlt fenyőfa középfeszültségű villanyvezetéket szakított a Törökőr utcában.Miután az elektromos művek áramtalanította a vezetékszakaszt, a második kerületi hivatásos tűzoltókkal közösen a fát eltávolítottuk. A szolgáltató a vezetékek cseréjét megkezdte, és elmondásuk alapján legkésőbb … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Hajléktalanok sátrai égtek – 2023.11.13.

Hétfő hajnalban a Pátyi út melletti iparterület mögötti erdős területen hajléktalanok táborhelye égett. A tüzet a második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt rövid idő alatt eloltottuk. A helyszínre 8 fővel és mindkét tűzoltóautónkkal kivonultunk.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Gyakorlat a Vadasparkban – 2023.11.04.

Szombat délelőtt a Budakeszi Vadasparkban jártunk, ahol alapos körbevezetést kaptunk a Vadaspark egyik vezetőjétől, valamint vízsugár szerelést gyakoroltunk. Köszönjük Orbán Tamásnak és a Budakeszi Vadaspark -nak, hogy a rendelkezésünkre álltak!

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Autó villanyoszlopot döntött – 2023.11.01.

Szerda éjszaka baleset történt a Fő utcán a Dózsa György térnél, ahol egy személygépjármű villanyoszlopot döntött. A balesetben két személy sérült meg. Ellátásukat a rendőrök, a hivatásos és önkéntes tűzoltók közösen kezdték meg, majd a mentők kórházba szállították őket. Eközben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Városi Halloween – 2023.10.28.

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Családi ház égett – 2023.10.24.

Kedden hajnalban három óra után kaptuk a riasztást, hogy a Batthyány utca egyik családi házában tűz van.Helyszínre érkezésünkkor már a ház több helyisége égett, és a gyors felderítés során kiderült, hogy egy személy nem tudta elhagyni az épületet. A nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Baleset – 2023.10.20.

Péntek reggel hét óra előtt baleset történt a Budakeszi és Páty közötti főúton, ahol 3 jármű ütközött. A helyszínre a második kerületi hivatásos tűzoltókkal együtt vonultuk ki. A helyszín biztosítása és a járművek áramtalanítását követően, a reggeli csúcsforgalomban a forgalomirányításban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Hozzászólás most!

Gyakorlat a repülőtéren – 2023.10.14.

Szombat délelőtt a Farkashegyi Repülőtéren jártunk, ahol alapos körbevezetést kaptunk a repültér vezetőjétől, valamint vízsugár szerelést gyakoroltunk. Köszönjük Gangl Gábornak és a MÁV Repülőklub -nak, hogy a rendelkezésünkre álltak!

Kategória: hírek | Hozzászólás most!