Gyere önkéntesnek!

Jelentkezz hozzánk önkéntes tűzoltónak!

Önkéntesek segítségére egy közösségnek mindig szükség van. Budakeszin a legtöbb riaszásnál pár perccel a hivatásos tűzoltók előtt tudunk kiérni egy-egy esethez és el tudjuk kezdeni az elsődleges beavatkozást. Ilyenkor minden perc számít és mindig örülnek, hogy megérkezik a segítség! Ha szeretnél te is segíteni másokon, keress meg minket!

Az egyesületben teljes értékű tagságot 18 évet betöltött személyek vállalhatnak, de az utánpótlás elkötelezett támogatói vagyunk, így ifjúsági tagozatainkba is várjuk érdeklődő fiatalok jelentkezését.

Egyesületünk az önkéntesség elvén működik. Tagjaink szabadidejükben, a közösségi tenniakarás jegyében, fizetség nélkül végzik tevékenységüket.

Javasoljuk, hogy már a jelentkezést is komoly elhatározás, és megfontolás előzze meg, mert a kezdeti időszakban rengeteg új ismeretet és szervezeti sajátosságot kell elsajátítani, ami a vonulásokhoz elengedhetetlenül szükséges.

A jelentkezőknek folyamatosan biztosítjuk a képzéseket, gyakorlatokat és minden támogatást megadunk ahhoz, hogy a tűzoltáshoz szükséges képzéseket elvégezhesse.

Jelentkezésedet telefonon vagy emailben várjuk!